Marea Socializare OFFLINE Editia a V-a

afis ssub

La 3 octombrie incepe noul an universitar. Foarte multi dintre studentii din anul I (boboceii) au inceput deja sa-si caute colegii sau sa socializeze pe Facebook, Google Plus, twitter, sau alte retele.

Ce-ar fi daca am muta socializarea chiar pe holurile Universitatii din Bucuresti? Alaturi de colegii tai din intreaga UNIVERSITATE… Cum ar fi? Mutam socializarea acolo unde ar trebui sa-i fie locul: IN OFFLINE!

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB) invita pe studentii tuturor facultatilor sa afle mai multe despre Universitatea din Bucuresti si despre facultatea unde au fost admisi (AVEM STUDENTI LA TOATE FACULTATILE SI SPECIALIZARILE). Veti afla mai multe despre profesori, camine, cantine, activitati extracurriculare, proiecte, baruri ieftine, cluburi, distractie si tot ce vrei SA STII despre ce te va astepta la FACULTATE!

Organizam aceste activitati in „sufletul” Universitatii, chiar in cladirea principala. Ne vedem cu totii, alumnii, studenti mai mari si boboci pe 2 octombrie la FACULTATEA de Drept, in amfiteatrul Nicolae Titulescu, ora 16 00.

pentru ÎNSCRIERI, completati formularul urmator:——> AICI
https://goo.gl/forms/TiyN4mfiplnts4eG3

Cum evenimentul PENTRU TOATE FACULTATILE UNIVERSITATII DIN BUCURESTI va avea loc la FACULTATEA de Drept, promitem si va trebui sa promiteti ca vom scrie ISTORIE!

Vor fi discutate si drepturile si obligatiile studentilor (Legea nr. 1/2011 – Legea Educatiei Nationale, Carta Universitatii din Bucuresti, Codul drepturilor si obligatiilor studentului, Regulamentele Universitatii si facultatilor) si alte acte considerate utile.

De altfel, vom discuta si despre procesul de invatare: importanta participarii la cursuri, seminarii si invatarea pe tot parcursul anului.

Aceste activitati se adreseaza in special studentilor de anul I, pentru a-i pune la curent cu toate aspectele esentiale legate de facultate si viata de student!