Training Manager proiect & competente antreprenoriale (24-26.02, Sinaia)

downloadSocietatea Studentilor Universitatii Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti organizeaza in perioada 24 – 26 februarie 2017, la Sinaia, programul de training Manager proiect & Competente antreprenoriale. Pe langa acesta, vom mai face si o parte de team-building.

Cazarea (la hotel – 2 nopti) si masa sunt subventionate si costa doar 100 lei (total). Pentru participare, este obligatoriu sa fiti student al Universitatii din Bucuresti.

Acest proiect se adreseaza studentilor care doresc sa identifice oportunitati pentru activitati personale, profesionale si/sau de afaceri, incluzand o paleta a problematicii, care sa arate contextul in care oamenii traiesc si lucreaza, cum ar fi o buna cunoastere a mersului economiei, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta o organizatie.

In principiu competentele antreprenoriale se refera la capacitatea unei persoane de a pune ideile in practica. Astfel se deschid noi perspective si oportunitati, fiind capabili sa le fructificam si avand baza de pornire pentru aprofundarea unor insusiri si informatii pentru domeniile de interes ale fiecaruia dintre noi.

Antreprenoriatul presupune termeni de baza privind organizarea, coordonarea si conducerea
unei societati,strategia de marketing si comunicare, identificarea oportunitatilor si factorilor de risc, utilizarea eficienta a resurselor umane, financiare si materiale.
Formatorii utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al
metodelor de instruire folosite.

Cursul se adresează tuturor celor care doresc sa acumuleze cunoștinţe si abilităţi în domeniul managementului de proiect si antreprenoriatului. În special, trainingul se va axa pe conceperea şi implementarea proiectelor finanţate atât din domeniul public cat si din cel privat. Cursul va trata modalităţile de redactare a unui proiect şi mai ales tehnicile managerilor de a asigura un bun control asupra proiectelor.

Pentru participare, va rugam sa compeltati formularul de inscriere, pana cel tarziu marti, 21.02.2017, ora 23.30.

Inscrieri —–> https://goo.gl/forms/vCHmSWIYpfB6FjRp2