Training de Antreprenoriat

2_03Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti, in parteneriat cu Universitatea din Bucuresti organizeaza in perioada 27 – 29 mai 2015, la Sinaia, programul de training Competente antreprenoriale. Pe langa acesta, vom mai face si o parte de team-building in natura.

Cazarea (la hotel – 3 nopti) si masa ( 3 mese pe zi) sunt gratuite. Pentru participare, este obligatoriu sa fiti student al Universitatii din Bucuresti.

Acest proiect se adreseaza studentilor care doresc sa identifice oportunitati pentru activitati personale, profesionale si/sau de afaceri, incluzand o paleta a problematicii, care sa arate contextul in care oamenii traiesc si lucreaza, cum ar fi o buna cunoastere a mersului economiei, a oportunitatilor si provocarilor cu care se confrunta o organizatie.

In principiu competentele antreprenoriale se refera la capacitatea unei persoane de a pune ideile in practica. Astfel se deschid noi perspective si oportunitati, fiind capabili sa le fructificam si avand baza de pornire pentru aprofundarea unor insusiri si informatii pentru domeniile de interes ale fiecaruia dintre noi.

Antreprenoriatul presupune termeni de baza privind organizarea, coordonarea si conducerea
unei societati,strategia de marketing si comunicare, identificarea oportunitatilor si factorilor de risc, utilizarea eficienta a resurselor umane, financiare si materiale.
Formatorii utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată. Ponderea
activităților este 64 % aplicații practice și 36 % teorie. Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.
Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al
metodelor de instruire folosite.

Pentru participare, va rugam sa compeltati formularul de inscriere, pana cel tarziu marti, 24.05.2016, ora 21.00.

Inscrieri —–> http://goo.gl/forms/37t0Qu9CoGnC8eFn1