SSUB Recruteaza! Vino in echipa noastra!

Fii parte din echipa noastra!

Noi te vom ajuta sa iti dezvolti abilitatile si totodata sa le pui in valoare. Daca iti place sa scrii, sa comunici si sa cunosti cat mai multe persoane, locul tau este la noi! Vino si implica-te in activiati creative. Comunicarea inseamna prieteni, lucru in echipa si nu in ultimul rand, distractie. Activitatile tale n-au fost niciodata mai distractive.
Te asteptam!

Societatea noastra iti va oferi training-uri de initiere, cursuri de media si comunicare. Vei avea ocazia sa lucrezi intr-un grup de tineri profesionisti si in acelasi timp sa iti dezvolti abilitatile de comunicare.

Foarte important!

Contributia ta in aceasta societate nu va trece neobservata. Vei primi un certificat nominal (la cerere) care sa recunoasca prestarea activitatii tale in cadrul organizatiei, precum si experienta dobandita. In plus, veti primi o adeverinta de practica si o scrisoare de recomadare.

Aceasta adeverinta te va ajuta in mod special la angajare pentru ca functia si atributiile pe care le-ai avut vor fi precizate.

Proiectele noastre: Simularea Parlamentului Romaniei (simPRO), traininguri Traininguri (Sinaia, Eforie Nord, Izvoru Muresului, Predeal, Mamaia), Clubul de muzica SSUB, Clubul de Teatru, SSUB Deschide Portile Parlamentului, Clubul de Fotografie „IRIS”, Programul de Caritate SSUB, Cenaclul Literar „Vuiet” Conferinte pe diferite teme, Intalnirea Bobocilor, Marea Socializare OFFLINE, Balul Bobocilor Universitatii Din Bucuresti, Competitii Sportive, Sport pentru Sanatate, am fost in calitate de Participanti la diferite proiecte ERASMUS+ (schimb de tineri si traininguri de diferite teme in alte tari din Europa).

BENEFICII:
– Cursuri si traininguri originale unde vei dobandi cunostiinte atat teoretice cat si practice
– Team-bulding-uri unde vei invata sa cooperezi si sa lucrezi in echipa
– Excursii unde te vei distra si iti vei face prieteni
– Dezvoltare personala si profesionala
– Dezvoltarea spiritului de lider

-Certificat Europass

-Adeverinta care sa ateste cunostintele dobandite in cadrul SSUB

Grabeste-te! Puteti aplica pana la data de: 26.10.2017

Experienta nu este obligatorie!

Inscrie-te!—–>