Promovare

Mulți antreprenori cred că problema fundamentală în marketing este să îi convingi pe potențialii clienți că oferi un produs sau un serviciu mai bun. De fapt, ei trebuie să știe că afacerea dumneavoastră exista și că este aproape de ei pentru satisfacerea nevoilor de cumpărare. Campaniile de promovare online se stabilesc în funcție de obiectivele ce trebuiesc atinse. Fie că vreți să faceți un brand puternic, să creșteți numărul vizitatorilor pe site sau să aveți mai mulți clienți, noi vom veni întotdeauna cu cea mai bună strategie de marketing. Avantajele publicității online sunt multiple: costuri reduse față de alte medii,  posibilitatea de a targeta publicul țintă și, poate cel mai important, se pot estima și măsura rezultatele. Campaniile se pot adapta pe parcurs, astfel încât rezultatele obținute să fie maxime.

Pentru realizarea unor campanii de succes este nevoie de analiza atentă a business-ului clientului, înțelegerea lui și a domeniului de activitate. Publicitatea online și strategia de marketing permit realizarea unor teste de eficientizare a campaniilor, astfel vom ști care este mixul optim pentru promovarea afacerii dumneavoastră. Pentru că fiecare business este diferit, vă oferim atât consultanta, cât și strategia de marketing de care aveți nevoie.

În concluzie, pe lângă minunatele produse și servicii este foarte important ca acestea să fie cunoscute și promovate corect. Fiți ușor de contactat, oferiți un plus de valoare,  fiți recomandabili si păstrați-vă clienții aproape. Pentru asta noi vă oferim:

  • Consultanta strategie de marketing.
  • (Facebook, Twitter, Linkedin, etc).
  • Campanii Google AdWords (anunțuri text și prin bannere).
  • Optimizare SEO prin care site-ul tău să ajungă în prima pagina din motoarele de căutare.
  • Campanii de Facebook Ads (reclamă plătita pe Facebook, perfect targetabilă, cu plata la click).
  • Media Buying (achiziționarea de spatii publicitare pentru bannere și advertoriale).
  • Email Marketing/Direct mailing.
  • Online Copywriting – realizarea unor texte de impact pentru reclame sau site.
  • Realizăm bannere atractive și de impact, proiecte speciale de imagine.
  • PR online – comunicate de presa, concursuri și aplicații online.

Detalii la 0720.655.553 

[email protected]

Optimizare seo

Optimizarea este considerată primul şi cel mai important pas către succes pentru orice afacere care operează în mediul online. Utilizatorii / clienţii şi-au schimbat comportamentul în ceea ce priveşte căutarea informaţiilor şi decizia spre achiziţii.

Este perioada în care totul se petrece în mediul online: aici se caută şi se accesează cele mai importante informaţii, se creează opinii şi se iau deciziile în achizitii. Pentru a putea fi găsit de către clienţi, pentru a pune în evidenţă produsele şi/sau serviciile dvs., optimizarea este prima strategie ce trebuie luată în considerare pentru orice afacere prosperă.

În prezent, peste 40 de afaceri ale clienţilor noştri sunt în continuă expansiune datorită beneficiilor serviciului de SEO.

Pentru a întelege mai bine ce presupune acest servicu oferit de noi, venim în întampinarea voastră cu explicaţiile necesare oricărui începător.

SEO este prescurtarea de la “Search Engine Optimization”, reprezentând optimizarea site-ului dvs. pentru motoarele de căutare în baza unor cuvinte cheie împreună alese şi fiind reprezentative pentru domeniul de activitate întreprins de dvs. Scopul acestui serviciu este de a „manipula” favorabil poziţia rezultatelor obtinute în urma căutărilor efectuate pe baza cuvintelor cheie relevante pentru site-ul dvs. Finalitatea principală este aceea de a aduce trafic relevant pe site-ul / pagina optimizată.

În procesul de optimizare se regăsesc mai multe acţiuni care trebuie efectuate, astfel putem împărţi SEO în două mari categorii: SEO On Page şi SEO Off Page.

Seo on page

SEO On Page include toate procesele care se desfăşoara în interiorul site-ul pentru a-l face cât mai prietenos cu utilizatorul şi motorul de cautare. Conţine acţiuni de optimizare a textului existent pe site, conform unor reguli bine stabilite, completarea şi optimizarea codului sursă pe care motorul de căutare îl indexează (meta tag-urile, link-urile din site, pozele şi video-urile existente în site); toate acestea avand la bază cuvintele cheie deja alese în faza de analiză.

Seo off page

SEO Off Page este procesul prin care site-ul dumneavoastră este făcut popular în mediul on line. Astfel se crează mai multe texte, pentru fiecare cuvant cheie al site-ului şi sunt postate pe diferite blog-uri, forum-uri, directoare, articole online, social bookmarking; asta pentru a obţine cât mai multe link-uri de calitate care să ajute la ridicarea cuvintelor cheie.