Marea Socializare OFFLINE Ediţia a IV-a

marea socializarePe 1 octombrie incepe noul an universitar. Foarte multi dintre studentii din anul I (boboceii) au inceput deja sa-si caute colegii sau sa socializeze pe Facebook, Google Plus, twitter, sau alte retele.

Ce-ar fi daca am muta socializarea chiar in CENTRUL VECHI al Bucurestiului? Alaturi de colegii tai din intreaga UNIVERSITATE… Cum ar fi? Mutam socializarea acolo unde ar trebui sa-i fie locul: IN OFFLINE!

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB) invita pe studentii tuturor facultatilor sa afle mai multe despre Universitatea din Bucuresti si despre facultatea unde au fost admisi (AVEM STUDENTI LA TOATE FACULTATILE SI SPECIALIZARILE). Veti afla mai multe despre profesori, camine, cantine, activitati extracurriculare, proiecte, baruri ieftine, cluburi, distractie si tot ce vrei SA STII despre ce te va astepta la FACULTATE!

pentru ÎNSCRIERI, completati formularul urmator:

>>>>CLICK AICI<<<<

Cum evenimentul PENTRU TOATE FACULTATILE UNIVERSITATII DIN BUCURESTI va avea loc la CLUB MARABOO, promitem si va trebui sa promiteti ca vom scrie ISTORIE!
De altfel, vom discuta si despre procesul de invatare: importanta participarii la cursuri, seminarii si invatarea pe tot parcursul anului.

Aceste activitati se adreseaza in special studentilor de anul I, pentru a-i pune la curent cu toate aspectele esentiale legate de facultate si viata de student!