Cum ajungi liderul comunității tale- workshop gratuit @10decembrie

15283927_633868850118566_8653039127087690226_n

Bucureștiul Tinerilor și SSUB [Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti]te invită la workshop-ul gratuit ”Cum ajungi liderul comunității tale” susținut de Mihai Gafar.

”Sunt convins ca ai vazut si admirat oameni din jurul tau, poate din scoala ta, din comunitatea ta, sau poate pur si simplu un prieten apropiat. Te-ai intrebat poate cum ar fi sa poti sa vorbesti cu aceeasi pasiune de care acei oameni dau dovada si cum este sa te simti ca esti un leader in comunitatea ta. In cadrul acestui curs vom discuta despre cateva din strategiile acestor oameni si ce inseamna sa fii un leader.”

Despre speaker, Mihai Gafar

Numele meu este Mihai Gafar si lucrez in management de proiect de 4 ani pentru o multinationala din Romania, inainte de asta am lucrat pentru Natiunile Unite in dezvoltare durabila si sustenabila pentru zona Asia Pacific. In tot drumul meu de cand am terminat facultatea pana acum si am deprins foarte multe competente intr-un cadru foarte profesional de la oameni de top din toate geografiile lumii si doresc sa impartasesc aceasta cunostinta cu oricine isi doreste mai mult si este dispus sa invete pentru a dezvolta pe el si pentru a face lumea un loc mai bun.

 

______
Alte evenimente
De la concept creativ la produs final – Ză scoolărz – 22 noiembrie
Primii pași în machiaj – tips&tricks – 9 decembrie
Automotivație până la succes – seminar gratuit – 11 decembrie
Introducere în limbajul non-verbal – seminar gratuit – 17 decembrie
White XMAS hunt – 18 decembrie