Cum sa iti alegi firma de consultanta

Cum sa iti alegi o firma de consultanta si de ce sa apelezi la noi?

In primul rand iti oferim toate serviciile necesare, intr-un singur loc, fiind o firma completa.

Te putem ajuta sa iti deschizi firma, iti putem intocmi actele si sa iti depunem dosarul.

Putem sa iti facem o Cerere de Finantare si un Plan de afaceri, alaturi de tine putem afla pe ce proiect de finantare esti eligibil si sa ne asiguram ca iti realizam proiectul la care visezi, un proiect cu care sa iti obtii finantarea dorita.

Oferim asistenta pentru inscrierea online a proiectului. Fara bataie de cap si fara stat la coada, te ajuta sa iti depui proiectul.

Realizam website-ul si ne ocupam de identitatea afacerii tale. Firma ta are nevoie de un website bine realizat, un website complet care sa iti satisfaca toate cerintele? Poti sta linistit, o sa il facem pe placul tau.
Cu ajutorul unei echipe dinamice si cu multa experienta si rabdare, toate site-urile ies de o calitate ireprosabila, multumind nevoile tuturor clientilor nostrii.

Iti promovam afacerea prin mai multe canale. Te putem ajuta atat cu promovarea in mediul offline, putem sa-ti creem bannerul perfect pentru afacerea ta. De asemenea pentru promovarea in mediul online, iti putem inscrie site-ul in Google Adwords, realizant o reclama completa pentru site-ul tau. Daca vrei ca afacerea ta sa fie vazuta, la noi trebuie sa apelezi.

Oferim consultanta in implementarea proiectului ( intocmire cereri de plata ) si rapoarte de progres anuale ( pe perioada de implementare proiect si monitorizare proiect).

 

Ce criterii sunt necesare unei firme de consultanta?

Experienta anterioara, te sfatuim sa verifici activitatea anterioara a firmei si sa vezi proiecte de succes au.

O echipa dinamica – cauta o firma de consultanta completa, cu o echipa dinamica care poate realiza orice tip de proiect.

Costuri si calitate – cauta o firma care pune pret pe calitate. Pretul este un criteriu important, dar principalul lucru pe care ar trebui sa il cauti la o firma de consultanta este calitatea.