Conseil En Entreprise recrutează!

Fii parte din echipa noastră!

Noi te vom ajuta sa iti dezvolti abilitatile si totodata sa le pui in valoare. Daca iti place sa scrii, sa comunici si sa cunosti cat mai multe persoane, locul tau este la noi!

Vino si implica-te in activiati creative. Comunicarea inseamna prieteni, lucru in echipa si nu in ultimul rand, distractie. Activitatile tale n-au fost niciodata mai distractive. Te asteptam!

Societatea noastra iti va oferi training-uri de initiere, cursuri de media si comunicare. Vei avea ocazia sa lucrezi intr-un grup de tineri profesionisti si in acelasi timp sa iti dezvolti abilitatile de comunicare.

Foarte important! Contributia ta in aceasta societate nu va trece neobservata. Vei primi un certificat nominal (la cerere) care sa recunoasca prestarea activitatii tale in cadrul organizatiei, precum si experienta dobandita.

In plus, veti primi o adeverinta de practica si o scrisoare de recomandare. Aceasta adeverinta te va ajuta in mod special la angajare pentru ca functia si atributiile pe care le-ai avut vor fi precizate.

Posturi disponibile:

  • Manager de Proiect
  • Director Departament – Promovare
  • Director Departament – Resurse Umane
  • Director Vanzari

Experienta nu este obligatorie!

Termen limite de inscriere  – 24.09.2017

Inscrie-te!—–>https://goo.gl/forms/vywRTLKgnVJZpRFc2